Povinne-ruceni.com

Proč neplatit za havarijní pojištění stále stejnou cenu

Platíte si několik let havarijní pojištění? Nepřijde Vám divné, že cena pojistky je stále stejná, i když hodnota auta klesla? Zajímejte se o ceny havarijního pojištění pravidelně.

Když si zakoupíte nový vůz a vyjedete s ním z prodejny, jeho cena automaticky klesá o 10 procent. Po třech letech klesne dokonce o polovinu. Některé pojišťovny o této skutečnosti klienta informují, ale najdou se i takové, které cenu vozidla nereflektují.

Hlídejte si havarijní pojištění každý rok

Havarijní pojištění není levná záležitost a u nového vozu se cena pojistky může vyšplhat až k deseti tisícům korun za rok. Hodnota vozu hraje při výpočtu ceny pojistky jednu z hlavních rolí. Proto byste si měli pravidelně upravovat pojistnou částku podle klesající ceny vozu. Ušetřit můžete až několik tisíc korun ročně zvláště pak u nových vozidel.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Loading…

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Cena pojištění klesá pomaleji než cena vozu

Cena pojistného klesá pomaleji než pojistná hodnota vozidla. Hlavním důvodem jsou podle pojišťoven vyšší náklady na opravu. Protože i u starších vozidel jsou veškeré opravy hrazeny v cenách nových náhradních dílů. Může se stát, že v některých případech cena pojistky neklesne vůbec.

Jak postupovat při změně pojistné částky

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345