Povinne-ruceni.com

Havarijní pojištění – kalkulačka

Havarijní pojištění oceníte ve chvíli, kdy způsobíte nehodu a máte havarované vozidlo, váš vůz se stane předmětem krádeže, vandalismu, nebo je zasažen přírodním živlem. Cenu pojištění ovlivňují parametry vozidla i údaje o jeho provozovateli. Povinné-ručení.com přináší srovnání nabídek několika pojišťoven, tak abyste měli možnost vybrat tu, která bude nejlépe odpovídat vaší osobní situaci, míře rizika i preferencím. Vše, co musíte udělat, je jen vyplnit jednoduchou kalkulačku havarijního pojištění.

Havarijní pojištění – kalkulačka V následujícím článku je krok za krokem popsáno, jak máte postupovat při vyplňování kalkulačky havarijního pojištění. U každého bodu, který vyplňujete, je uvedena ikona otazník, když na ni kliknete, objeví se k danému poli nápověda.

1. Vyberte typ vozidla

2. Zabezpečení vozidla

3. Vyberte typ pojistníka

4. Údaje o provozovateli

5. Bonus za jízdu bez nehod

6. Akční neveřejné nabídky

7. Kontaktní informace

8. Údaje o pojištění

9. Odeslání vyplněného formuláře

V následujícím videu můžete sledovat, jak kalkulačku havarijního pojištění vyplnit krok za krokem.

Pokud si nejste jisti, jaké hodnoty máte z technického průkazu vybrat, případně potřebujete poradit, která nabídka pojištění je pro vás nejvhodnější či jaké pojistné limity zvolit, rádi vám pomůžeme. Zanechte nám na sebe kontakt a naši specialisté vám brzy zatelefonují a s uzavřením pojištění vám ochotně pomohou.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345