Povinne-ruceni.com

Druhy škrábanců laku a jejich náprava

O tom, že naše auto zůstane věčně nablýskané a bez škrábanců, můžeme jen snít. Na každém autě se dříve či později objeví nějaký ten škrábanec, ať už jemný a nenápadný, nebo hluboký a nevzhledný. Zatímco jemné škrábance představují pouze kosmetickou vadu na kráse, u hlubokých škrábanců hrozí riziko koroze karoserie.

Druhy škrábanců laku a jejich náprava Poškrábaný lak auta by se měl co nejdříve opravit – zejména v případě, že se jedná o hlubší škrábanec, který se dostal i pod ochrannou vrstvu laku. Některé škrábance můžeme pomocí dostupných pomůcek opravit sami doma, ostatní škrábance budeme muset svěřit specialistovi nebo dokonce nechat přestříkat v lakovně. O tom, jakou opravu zvolíme, rozhoduje délka a hloubka škrábance a velikost zasažené plochy.

Jemné škrábance

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Loading…

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Malé důlky v laku

Hluboké škrábance

Poškození laku se někdy zkrátka nevyhneme. Ať už si ho způsobíme vlastní neopatrností, nebo ho způsobí závistivý kolemjdoucí, budeme muset investovat do opravy laku. Pro nákladnější opravy poškrábaného laku se vyplatí mít uzavřené havarijní pojištění. Sjednat si ho můžete jednoduše online zde.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345