Všechny články ze světa pojištění - 51. strana

Aktuální ceny havarijního pojištění

Aktuální ceny havarijního pojištění

24. 3. 2017Havarijní pojištění

Za poslední roky byl zaznamenán nárůst počtu uzavřených smluv havarijního pojištění. Řidiči si stále více uvědomují rizika hrozící jejich vozidlům, a proto hledají “jistotu” krytí případných škod. Díky velkému množství nabídek ze strany pojišťoven má každý majitel vozu šanci najít havarijní pojištění dle svých představ a možností. A jaké jsou vlastně aktuální ceny havarijního pojištění?

Změny u povinného ručení v roce 2017

Změny u povinného ručení v roce 2017

22. 3. 2017Povinné ručení

Od roku 2013 ceny povinného ručení prudce stoupají. Na konci roku přišla pojišťovna Allianz s výpočtem autopojištění podle počtu ujetých kilometrů, které výrazně snižuje cenu povinného ručení těm řidičům, co jezdí málo. Jaké jsou změny u povinného ručení v roce 2017?

Připojištění proti vandalismu

Připojištění proti vandalismu

20. 3. 2017Havarijní pojištění

Kdo se domnívá, že se v zimě pachatelé vyhýbají trestné činnosti a místo ničení aut se hřejí doma u kamen, je na velkém omylu. Pravda je taková, že “šikovné” ruce zlomyslných jedinců nezastaví ani ten největší mráz. Jejich řádění pak nejvíce pociťují majitelé poškozených vozů, kteří si v rámci havarijního pojištění zapomněli nebo opomenuli sjednat připojištění proti vandalismu.

Nejlevnější povinné ručení v roce 2017

Nejlevnější povinné ručení v roce 2017

17. 3. 2017Povinné ručení

Sjednejte si i v roce 2017 nejlevnější povinné ručení ušité na míru právě vám. Díky naší online kalkulačce budete mít nabídky během chvíle jako na dlani.

Nejlevnější havarijní pojištění 2017

Nejlevnější havarijní pojištění 2017

15. 3. 2017Havarijní pojištění

Stále více uživatelů motorových vozidel si k zákonem stanovenému povinnému ručení sjednává také havarijní pojištění, které kryje škody způsobené havárií. Toto pojištění sice není povinné, ale může nám v případě pojistné události ušetřit spoustu financí i vrásek. Jak na nejlevnější havarijní pojištění v roce 2017?

Připojištění (nejen) čelního skla

Připojištění (nejen) čelního skla

14. 3. 2017Povinné ručení

Při sjednávání povinného ručení máme možnost uzavřít také řadu připojištění. To asi nejoblíbenější je bezesporu pojištění skel. Poškození čelního skla patří všeobecně k nejčastěji hlášeným pojistným událostem.

Připojištění střetu se zvěří

Připojištění střetu se zvěří

19. 2. 2017Povinné ručení

Pokud užíváte vůz, jistě k němu máte také povinné ručení. Při jeho sjednávání často koukáme hlavně na cenu. Čím levnější je, tím lépe. K povinnému ručení jdou ovšem můžeme mít různá připojištění. K čemu slouží připojištění střetu se zvěří a kdy jej lze sjednat a za kolik?

Havarijní pojištění a jeho výhody oceníte nejen v zimě

Havarijní pojištění a jeho výhody oceníte nejen v zimě

30. 1. 2017Havarijní pojištění

Za okny vládne pravé zimní počasí podobné tomu z pohádky. Sníh s sebou však nepřináší jen chvíle radosti, ale také často nebezpečí hrozící vašemu vozidlu. Padající zmrzlé kusy sněhu, rampouchy či led, to vše je potenciálním rizikem pro „zdraví“ vašeho vozu. Předejděte škodám tím, že si včas sjednáte havarijní pojištění.

Povinné ručení se vyplatí vybírat v poměru cena x “výkon”

Povinné ručení se vyplatí vybírat v poměru cena x “výkon”

30. 1. 2017Povinné ručení

Životní okolnosti nás nutí šetřit v mnoha směrech. Nejen při nákupu oblečení či potravin, ale i v případě důležitých rozhodnutí, jako je výběr povinného ručení na auto. Často se pak ohlížíme pouze na cenu a saháme po tom nejlevnějším. Jak ale ze zkušeností víme, nejlevnější produkt nám ještě nezajišťuje, že bude pro nás ten nejvhodnější a nejvýhodnější.

Pojištění pokut

Pojištění pokut

11. 1. 2017Povinné ručení

Telefonování za jízdy, překročení rychlosti, nezapnuté pásy... Už jste slyšeli o pojištění pokut? Kolik stojí a jak to funguje?