Havarijní pojištění ALL RISK. Všechna rizika pod kontrolou

29.08.2016

Havarijní pojištění není luxus. Ba naopak. Když vám někdo auto ukradne, nadávat můžete jen sami sobě. Havarijní pojištění je vhodné pro každého, kdo chce mít pocit klidu.

Havarijní pojištění ALL RISK. Všechna rizika pod kontrolou

Havarijní pojištění slouží k ochraně vlastního majetku. Pomůže vám s finanční ztrátou, která vám vznikne vlivem havárie, odcizení, vandalismu či při živelné pohromě. Rizika můžete libovolně kombinovat nebo si zvolit kompletní balíček tzv. ALL RISK.

Co je ALL RISK?

ALL RISK je pojištění proti všem rizikům. Kryje škody při havárii, odcizení, vandalismu či živlu. Kompletní balíček doporučují pojišťovny především pro majitele nových vozidel do stáří 7 let. Pokud máte starší auto a přesto si ho chcete havarijně pojistit, zamyslete se, jak je to pro vás po finanční stránce výhodné a jaká rizika vám hrozí.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Jsme tu pro vás

Nevíte si rady? Nechte si poradit. Stačí nám zavolat nebo napsat a my vám najdeme nejlepší pojistku šitou na míru. V případě dotazů nás najdete i na facebooku, kde pravidelně zveřejňujeme užitečné informace pro řidiče.